شاخه های بلاگ خبری
Featured contents
نکاتی درباره نگهداری صحیح قهوه در منزل
▪ به طور کلی نگهداری دانه قهوه بسیار ساده تر از پودر قهوه است، بنابراین به شما توصیه می کنیم هنگام خرید قهوه، دانه های آن را تهیه و خودتان در منزل آسیابشان کنید.
▪ اگر دانه های قهوه را درون قوطی های فلزی یا ظروف شیشه ای تیره رنگ با درهای محکم بریزید، می توانید مطمئن باشید که حداقل تا ۴۴ ماه بدون تغییر رنگ و بو باقی می مانند.
▪ هر بار به اندازه نیاز روزانه تان دانه های قهوه را پودر کنید.
▪ پودر قهوه تا یک ماه بدون تغییر عطر و طعم داخل ظروف شیشه ای با رنگ تیره باقی می ماند.
▪ ظروف نگهداری قهوه را در مکان های خشک، خنک و به دور از نور و اکسیژن قرار دهید.
▪ مکان های مرطوبی مانند یخچال، جای مناسبی برای نگهداری پودر قهوه نیستند.
▪ هرگز از پیمانه های خیس برای برداشتن پودر یا دانه قهوه استفاده نکنید.
بهخاطر داشته باشید که بدترین چیز برای دانه تازه قهوه، بالا و پایین شدن میزان رطوبت و دماست. پس توصیه میشود تا حد امکان رطوبت و دمای محل نگهداری دانه قهوه را ثابت نگه دارید.
با باز کردن بستههای وکیوم شده قهوه که در بازار رایج است، تازگی آن به سرعت از دست میرود؛ برای همین طرز نگهداری قهوه در خانه مهم است. بهتر است بستههای بزرگ نخرید. یادتان باشد قهوه پس از آسیاب شدن هم به سرعت مزه و بوی دلپذیر خود را از دست میدهد. پس به اندازه آسیاب کنید.