اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM2016
محصول جدید
1401-02-30اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM2016
دستگاه اسپرسوساز و کاپوچینوساز مباشی مدل ME-ECM2016 تمام استیل با طراحی زیبا با گرمای عالی با فشار بخار 20 بار و با ظرفیت توان 1350 وات مجهز به نشانگر درجه حرارت، سیستم قطع خودکار و نازل تولید بخار است که از آن برای تهیه کاپوچینو و کف شیر و انواع نوشیدنیهای گرم استفاده می شود.
محصولات مشابه
مشتریان وفادار
با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنید
سوالی دارید ؟
در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید، برای تماس اینجا کلیک کنید
روش پرداخت و زمان ارسال
پرداخت آنلاین و اینترنتی است ارسال از طریق اداره پست 3 الی 10 روز کاری و تحویل درب منزل می باشد
چگونه به سیف کالا اعتماد کنیم ؟
با خیال راحت خرید کنید برای دیدن مجوز های خرید اینترنتی فروشگاه اینجا کلیک کنید .
اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM2016
دستگاه اسپرسوساز و کاپوچینوساز مباشی مدل ME-ECM2016 تمام استیل با طراحی زیبا با گرمای عالی با فشار بخار 20 بار و با ظرفیت توان 1350 وات ظرفیت مخزن 1.1 لیتر مجهز به نشانگر درجه حرارت، سیستم قطع خودکار و نازل تولید بخار است که از آن برای تهیه کاپوچینو و کف شیر و انواع نوشیدنیهای گرم استفاده می شود.
اسپرسوساز و کاپوچینوساز مباشی تمام استیل و پلاستیک مقاوم مجهز به نازل تولید بخار است که از آن برای تهیه کاپوچینو و کف شیر و سایر نوشیدنیهای گرم استفاده می شود.در مدل مباشی نازل بخار قابل چرخش طراحی شده است .
اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM2016 آبِ جوش را با فشار خیلی زیاد از بین دانههای قهوهٔ آسیاب شده ریز میگذراند. قهوه اسپرسو غلیظتر از قهوههای دیگر بوده را خارج می کند و نوش جان کنید.
اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM2016 مجهز به صفحه گرم نگهداره فنجان است که به شما کمک میکند تعداد بیشتری فنجان قهوه را پیش گرم کنید و از نوشیدن یک فنجان اسپرسو خوب لذت ببرید.
در این دستگاه از بویلر و پمپ آب قویتری استفاده شده است که بر روی درجه حرارت قهوه خروجی و همچنین بخار آب تاثیر گذار است. اسپرسوساز مباشی مناسب مصارف خانگی و یا کافه های کوچک است .
جهت امنیت بالا دستگاه مجهز به سیستم قطع خودکار میباشد که در صورت عدم کار با دستگاه بعد از 29 دقیقه دستگاه خودبخود خاموش میشود.
راهنمای استفاده از دستگاه اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM2016
تهیه اسپرسو
1 درون مخزن دستگاه آب تصفیه شده یا آب معدنی خنک بریزید .
2 دو شاخه را به برق بزنید .
3 دکمه power را بفشارید تا چراغ قرمز روشن شود .
نکته : بعد از 20 ثانیه گردونه بخار را بچرخانید تا دستگاه هواگیری شوید و مجددا گردونه را به حالت اول برگردانید
4 پرتافیلتر را پر از قهوه و به خوبی تمپ کنید و در قسمت هدگروپ قرار دهید دکمه اسپرسو را بفشارید تا آب از قهوه موجود در پرتافیلتر عبور و اسپرسو تولید کند و به فنجان شما بریزد.
تجربه خرید و استفاده یک مشتری و کارایی و عملکرد دستگاه :
با توجه به اینکه برای خیلی از دوستان سوال پیش اومده بود و یا در راه اندازی دستگاه مشکل داشتند، نکات کاربردی که از دفترچه بدست آوردم به همراه تجربیات خودم رو که ممکنه براتون مفید باشه خدمتتون ارائه میکنم
مِباشی 2016 یکی از مدلهای خوب این تولید کننده هست. فشار خروجی این دستگاه حداکثر 20 Bar هست و توجه داشته باشید که لزوما در اسپرسو گیری به این فشار نمیرسیم و عمدتا فشار بخار دستگاه هستش. برای یک دستگاه خانگی اسپرسو گیری با فشار تا 10 Bar بسیار مطلوب خواهد بود.
برای راه اندازی دستگاه به این نکات توجه کنید:
از آب تصفیه شده استفاده کنید و مخزن ظرفیت 1.1 لیتری رو تا زیر علامت MAX پر کنید. یکی از فیلترهایی رو که میخوایید استفاده کنید در پرتا فیلتر قرار بدید و بدون پودر قهوه روی دستگاه ببندید گردونه بخار که سمت چپ دستگاه قرار داره باید روی وضعیت “O” باشه دستگاه رو روشن کنید و خواهید دید که چراغ کلیدهای دستگاه شروع به چشمک زدن میکنن، صبر کنید تا چراغها ثابت بشن - یک لیوان خالی زیر پرتا فیلتر قرار بدید و دکمه یک فنجان رو فشار بدید. اگه مشکلی نباشه آب جوش از سوراخهای پرتافیلتر شروع به خروج کرده و مسیرهای مربوطه هم شسته میشن و دستگاه آماده کار میشه
ممکنه برای اولین بار هیچ آبی خارج نشه که احتمالش کم هم نیست. نگران نباشید دستگاه سالمه و فقط باید هواگیری بشه و مسیرهای ارتباطی داخل دستگاه با آب پر بشه. برای این کار وقتی دستگاه روشن بود و چراغها ثابت شد، گردونه بخار رو روی وضعیت “I” قرار بدید اگه بعد از مدتی از نازل بخار آب خارج شد یعنی دستگاه هواگیری شده. اگر باز هم خروجی نداشتید، چند بار مخزن آب دستگاه رو بالا بیارید و دوباره جا بزنید، خواهید دید که حبابهای هوا از محل شیر مخزن آب خارج میشن که همون هوای درون مسیرهای ارتباطی دستگاه هستش. با چند بار انجام دادن کارهای بالا دستگاه حتما هواگیری شده و آماده کار میشه.
این همون چیزیه که بعضی از دوستان بعنوان قلق بهش اشاره می کنند.
برای گرفتن اسپرسو کارهای زیر رو انجام بدید:
از پودر قهوه که با آسیاب شماره 1 پودر شده استفاده کنید. بهترین کیفیت اسپرسو از پودر قهوه ای که همزمان پیش از فرآیند اسپرسو گیری از دانه قهوه آسیاب شده بدست میاد دستگاه رو روشن کنید و صبر کنید تا چراغها ثابت بشن گردونه بخار که سمت چپ دستگاه قرار داره باید روی وضعیت “O” باشه برای نتیجه بهتر ابتدا مسیرهای ارتباطی رو پیش گرم میکنیم. بدون بستن پرتا فیلتر یک لیوان خالی زیر گروپ هد دستگاه (همون جایی که پرتافیلتر بسته میشه) قرار بدید و یک لحظه دکمه یک فنجان رو بزنید.
متوجه خواهید شد که دستگاه ابتدا یه خروج لحظه ای و بعد از مکث خروج اصلی رو خواهد داشت. برای این مرحله خروج لحظه ای کفایت میکنه و مسیرهای ارتباطی گرم میشن. تو این مرحله حتی میتونید پرتا فیلتر رو بدون پودر قهوه هم ببندید که اونم گرم بشه.
بعد از مرحله پیش گرم یکی از فیلترهایی رو که میخوایید استفاده کنید در پرتا فیلتر قرار بدید و پودر قهوه رو درون فیلتر اون بریزید و با تَمپر پودر رو تَمپ کنید و اطراف پرتافیلتر رو تمییز کنید که پودر قهوه روش نمونه و بعد روی دستگاه ببندید
فنجان یا فنجانهایی که پیش گرم کردید رو زیر خروجی های پرتا فیلتر قرار بدید و بسته به اینکه یک یا دو فنجان رو انتخاب کرده باشید دکمه مورد نظر رو فشار بدید. عصاره قهوه همراه با کریمای مطلوب شروع به تولید خواهد شد. نوش جان
تمیز کردن دستگاه بعد از اسپرسو گیری پرتا فیلتر رو از دستگاه جدا کنید و پودر قهوه استفاده شده رو دور ریخته و فیلتر و پرتا فیلتر رو بشورید
نکته مهم مربوط به گروپ هد دستگاه هست که ممکنه مقداری پودر قهوه استفاده شده به اون چسبیده باشه می توانید با یک برس نرم یا دستمال حوله ای گروپ هد و واشر اون رو تمییز کنید
برای نتیجه بهتر بدون بستن پرتا فیلتر یک تک شات در یک لیوان خروجی بزنید تا آب جوش، شاور گروپ هد رو تمیز کنه
تنظیم حافظه زمانی دستگاه : استاندارد یک شات اسپرسو 30 میلی لیتر هست که چون دستگاه شما حافظه داره در هر تک شات بعد از خروج 30 میلی لیتر و دابل شات 60 میلی لیتر، بصورت اتوماتیک متوقف خواهد شد. پیشنهاد میکنم بذارید روی همین تنظیم بمونه با اینکه میتونید زمان رو حداکثر تا 60 ثانیه افزایش بدید که اصلا خروجی مطلوبی نخواهید داشت.
برای تغییر زمان تک شات یا دابل شات، هر کدوم که مد نظرتون باشه هنگام اسپرسو گیری دکمه مورد نظر رو فشار داده و نگه دارید. هر زمانی که دکمه رو رها کردید یک صدای بیپ از دستگاه شنیده شده و این زمان در حافظه دستگاه ذخیره میشه. سری بعد که دکمه مربوطه رو فشار بدید همین زمان برای اسپرسو گیری طی خواهد شد. که البته باید کمتر از 60 ثانیه باشه.
برای ریست کردن دستگاه و برگرداندن تنظیمات کارخانه ای، کلید های بخار و تک شات رو همزمان فشار داده و 3 ثانیه نگه دارید. دستگاه صدای بیپ خواهد داد و زمانهای دستگاه به تنظیمات کارخانه ای باز خواهند گشت
استفاده از سیستم بخار دستگاه : دستگاه رو روشن کنید و صبر کنید تا چراغها ثابت بشن نازل بخار رو یک سانتیمتر درون شیر داخل لیوان حاوی شیر سرد که تا یک سوم پر شده فرو ببرید و دکمه بخار رو فشار داده و گردونه بخار رو در وضعیت “I” قرار بدید
بعد از مدتی بخار داغ شروع به خارج شدن کرده و فوم (کف) شیر تولید میشه که میتونید برای کاپوچینو یا لاته استفاده کنید بعد از اتمام کار دکمه بخار رو خاموش کنید و گردونه بخار رو در وضعیت “O” قرار بدید.
خنک سازی دستگاه: نکته بسیار مهم که برای بعضی دوستان مشکل ساز شده بود. بعد از عملکرد سیستم بخار ممکنه متوجه بشید که چراغهای دستگاه شروع به چشمک زدن کرده و متوقف نمیشن و گرفتن اسپرسو امکانپذیر نیست. این بدلیل دمای بالای دستگاه هست. برای خنک سازی دستگاه به صورت زیر عمل کنید:
گردونه بخار رو در وضعیت “I” قرار بدید و اجازه بدید که بخار داغ بویلر خارج شده و آب سرد وارد اون بشه بعد از مدتی چراغهای چشمک زن ثابت شده و دستگاه آماده کار میشه گردونه بخار رو در وضعیت “O” قرار بدید
موفق باشد
روش خرید و پرداخت و مرجوعی :
1 خرید بصورت غیر حضوری و اینترنتی می باشد .
نکته : سیف کالا یک فروشگاه کاملا اینترنتی است و خدمات رسانی اینترنتی و آنلاین شهرستان گناوه را بر عهده دارد .
2 جهت خرید محصول دکمه صورتی رنگ خرید کالا کلیک می کنید .
3 موقعیت مکانی آدرس و کدپستی و شماره تلفن شهر و استان با دقت ذکر کنید .
نکته : قسمت ایمیل اختیاری قرار داده شده که اگر ایمیل را وارد کنید تمامی مراحل پیگیری و سفارشات را می توانید پیگیری کنید همچنین یک حساب کاربری رایگان با تمام امکانات برای شما فعال می شود و اگر ایمیل را وارد نکنید و بصورت مهمان خرید کنید هیچکدام از امتیازات حساب کاربری برای شما فعال نمی شود و قادر به پیگیری مرسولات خود نیستید .
چطور درخواست خود را جهت مرجوعی کالا به شما اطلاع دهم؟
روش پرداخت در سایت سیف کالا:
روش پرداخت در سایت سیف کالا بصورت پرداخت آنلاین از طریق درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت و مبناکارت بانک صادرات می باشد .
نکته : سایت سیف کالا روش پرداخت درب منزل ندارد و هیچگونه قراردادی با اداره پست در این رابطه ندارد و فقط پرداخت بصورت آنلاین می باشد .
دقت کنید:
در زمان تحویل بسته از مامور پست بسته را در منزل باز کرده در صورت آسیب دیدگی دستگاه تا 24 ساعت بعد از تحویل گرفتن از مامور پست زمان دارید به فروشگاه اطلاع دهید در غیر اینصورت بعد از گذشتن 24 ساعت فروشگاه مسولیتی در قبال دستگاه ندارد .
تحویل درب منزل 4 الی 10 روز کاری اداره پست می باشد .
گارانتی کالا برای محصولات :
کالاهای خرید شده از موقع تحویل کالا از مامور پست 7 روز گارانتی عودت مبلغ دارد و برای کالاهای عمده گارانتی ندارد .
با سلام تفاوت بین اسپرسوساز me-ecm2016 با مدل ecm2016 در چی است؟
سلام هر دو یکی است
باسلام خدمت دوستان امروز دستگاه رو برای اولین بار تست کردم کلا اولین بار که دستمو به یه اسپرسو ساز میزنم و میخوام حالا کافه لاته هم بزنم کاملاً ناشی و نابلد هستم چندین فیلم کوتاه دیدم روشها رو مطالعه کردم و قهوه مخصوص اسپرسو خریدم میخوام شروع کنم
مخزن آب دستگاه و بسکتها رو از قبیل خوب و با احتیاط شستم وخشک کردم مخزن رو جازدم و پر از آب تصفیه کردم دوشاخه برق وصل کلید پاور زده منتظر شدم چراغهای چشمک زدن ثابت بشن کمی زمان میبره دسته کروپ رو برای اولین بار نبندید یک لیوان نسبتاً بزرگ زیر هدگروپ بگذارید چراغها حالا که ثابت شد کلید دوشات علامت دوتا فنجان رو بزنید بخار داغ و آب جوش خارج میشه این کار تمامی مجاری و لوله های دستگاه رو میشوره ملاحظه میکنید که آب کدر در لیوان میریزه من این کار رو چند بار تکرار کردم تا دیگه یک آب زلال از دستگاه خارجشد بله دستگاه هم تمیز و آمادهشد درو عدد بسکت دارید بستگی داره دوست دارید از کدومش استفاده کنید رو یکیش برجسته زد cup1و یکی دیگهcup2تفاوتشون در مقدار قهوهای هست که میخواهیم داخل ش بریزیم شماره ۲،۲پیمانه جا میشه و ۶۰سی سی اسپرسو میده و یک نصف این مقدار من کاپ۱رویک پیمانه قهوه ریختم البته پیمانه سر خالی حواستون باشه کاپ لب به لب پر نشه چون دیگه گروپ گیر میکنه و بسته نمیشه دومیل از لبه پایین تر باشه تمپر رو بگذارید و قهوه را فشرده کنید روی سطح قهوه که یکدست و صاف شد دسته را بادقت درجای خود محکم کنید فنجان را قراردهید و کلید تک فنجان را فشار دهید یادتان نرود چراغ چشمک زن نباشد فشار عقربه بین ۱۰تا ۱۲بصورت نوسانی بازی میکنی عصاره گیری شروع شده منتظر نتیجه کار باشید فراموش نکنید کاپ۱با کلیدتک فنجان مناسب هست و کاپ۲که قهوه بیشتر جا میشه باکلید ۲فنجان هماهنگ هست عصاره که کاملاً خارج شد فنجان را بر روی دستگاه که جای گرمکن هست بگذارید و کرم شیر درست کنید به این روش یک سوم یا حتی یک چهارم لیوان خودتونو شیر بریزید ترجیحا پر چرب کلید بخار دستگاه رو بزنید منتظر باشید چراغ ثابت بشه لیوان رو زیر نازل بخار ببرید یک نکته یک لوله بند انگشتی استیل همراه دستگاه دارید اونو با کمی فشار برروی نازل جابزنید دقت کنید لوله استیل در قسمت وسط یک سوراخ سوزنی دارد جوری جابزنید که سوراخ دیده شود لیوان را بالا بیاورید تا نازل تا همون سوراخ سوزنی داخل شیر باشد حالا پیچ تنظیم بخار را باز کنید یک گرداب افقی ایجاد میشود در زمان خامه گیری سوراخ روی نازل استیل شیر رامکش میکند و با فشار بخار مجدداً وارد شیر میکند حجم شیر شما ۴برابر افزایش پیدا میکند و تبدیل به کرم میشود دو بار تست کنید قشنگ دستتون میاد من که لذت بردم امیدوارم توضیحات من مفید بوده باشه فراموش نکنید عصاره گیری تمام شد کاملاً درست هد گروپ رو تمیز کنید من از دستمال و یک مسواک تمیز برای این کار استفاده کردم خیلی هم راحت بود در پایان هم مثل اول کار لیوان بزرگ زیر هد گذاشتم و کلید دو فنجان رو زدم دو یا سه بار بزنید تمام هد تمیز میشه موفق باشید حالشو ببرین
تشکر جناب آقای رافت پور
لطفاً یه مقایسه بین مباشی و نوا بگذارید
سلام با 2500بهترین دستگاه اسپرسو ساز چی هست
1نوا 2بارنی 3 مباشی 4جیپاس 5...
سلام لوازم یدکی امپر پیدا میشه
از لحاظ قطعات یدکی وضعیت این اسپرسوساز به چه صورتی است؟آیا قطعات برند مباشی مخصوصا این مدل پیدا میشه؟در کل نسبت به نوا 149 کاپوچینو و اسپرسو خوبی میشه از این دستگاه گرفت یا نه؟
سلام دستگاه مباشی مدل 2016 با فشار بخار بالای 20 وات خامه خوشمزه تولید میکند
قهوه میگیرم طعم سوخته میده چکار باید کنم ایا تنظیم درجه حرارت اب داره
با سلام و خسته نباشید
روی این دستگاه یک نمایشگر فشار قرار دارد آیا هنگام کار فشار ۲۰ با را نمایش می دهد؟
سلام دستگاه بصورت اتوماتیک عمل میکند و درجه نشانگر 5 تا 10 را نشان می دهد و طبیعی است
با سلام و خسته نباشید
فشار این اسپرسوساز 20 بار است آیا زمانی که در حال کار می باشد( اسپرسو) آیا نمایشگر روی دستگاه 20 بار را نشان می دهد؟
سلام خیر بر روی 5 تا 10 بصورت اتوماتیک قطع میکند
سلام وقتتون بخیر
مباشی ۲۰۱۶ که فرمودید خامه دهی بهتری از نوا ۱۴۹ دارد
آیا کیفیت قهوه اسپرسو مباشی ۲۰۱۶ هم به اندازه نوا۱۴۹ خوب است؟با توجه به اینکه که گفتن قهوه با مباشی مزه سوختگی میدهد
اسپرسوساز مباشی مدل 2016 فشار بخار واقعی 20 بار دارد و خامه بهتری نسبت به نوا دارد
هر کاری میکنم قهوه سوخته تحویل میده
ریست میکنم هم ریست نمیشه ، رو ۲۰ ثانیه تنظیم شده .
دمای اب بالاس
چیکار باید بکنم ؟!
قهوه اسیاب شده هم خوبه ، چون تو مغازه با دستگاه دلونگی استفاده میکنم و عالی هست
اما این مباشی میسوزونه کلا. یه شات قهوه سیاه تحویل میده
باسلام.بین اسپرسوسازهای مباشی کدومش ازهمه بهتره؟
سلام سیف کالا
این مدل رو موجود می کنید؟