صنایع دستی 

زیرشاخه ها

  • خارک

    خارک خرما میوه درخت نخل

    میوه خرما در طی مراحل رشد مختلف حاصل می شود. به مرحله قبل از رسیدگی کامل خرما ، رطب گفته می شود. علاوه بر این خارک نیز یکی از مراحل رویش خرما است که در این مرحله خرما هنوز کاملا نرسیده است از این رو شیرینی آن کمتر است و طعم نسبتا گسی دارد. خارک خرما در برخی از انواع خرما قابل استفاده و خوراکی است.

    در این مرحله از رویش خرما ، میوه دارای خواص و ویژگی هایی است. در این مقاله از شرکت خرما قصد داریم تا در مورد خواص خارک اطلاعاتی را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم.

  • رطب

    فصل گرما و شرجی هوا (که اصطلاحا خرما پزون نامیده می شود) فرارسید به مرور خارکهایی که بر درخت مانده و هنوز چیده نشده اند به قهوه ای روشن تغییر رنگ  داده و نرم میشوند، که در این مرحله میوه نخل خرما "رطب"  (ROTAB) نامیده می شود. دانه خارک از پاین ترین قسمت شروع به تغییر رنگ و قهوه ای و نرم شدن می کند. یک دانه رطب مرغوب دانه ای است که نیمی از آن خارک و نیمی رطب باشد.

  • خرما